fő tartalom

"A mi utcánk, a mi jövőnk!"

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megkeresésére, Dunaújváros 2014. évben részt vesz az Európai Mobilitási Hét megrendezésében. A rendezvény keretén belül a Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal, Hatósági Igazgatósága Főépítészi, Építésügyi és Környezetvédelmi Osztály környezetvédelmi szakcsoportja a korábbi hagyományokhoz híven ebben az évben is megrendezi takarítási akcióját „A mi utcánk, a mi jövőnk” érdekében.

A szervezők nevében tisztelettel felkérjük a mozgalomban részt venni szándékozó civil szervezeteket, iskolákat és más intézményeket, valamint lakókat, lakóközösségeket, hogy lehetőségeikhez mérten szíveskedjenek az intézményi és lakókörnyezetüket rendbe tenni, a városunk közterületein eldobott hulladékokat összegyűjteni, mintegy tiltakozásként a szemetelés ellen.

Jelentkezésüket várja legkésőbb 2014. szeptember 10-ig:

                  Környezetvédelmi szakcsoport

Dunaújváros MJV Polgármesteri Hivatal

Dunaújváros, Városháza tér 1. 910. iroda

Telefon/fax: 544-187; 544-146, 544-301

e-mail: kornyved@pmh.dunanet.hu

A 2014. szeptember 10-ig jelentkezőknek, amennyiben azt igénylik, korlátozott számban védőkesztyűket és szemeteszsákokat biztosítunk, melyek átvehetők Irodánkban (szeptember 10-én 8-16 óráig,  12-én 8-12 óráig és szeptember 15-én 8-16 óráig). Az eszközök korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre. A fel nem használt zsákokkal el kell számolni, azokat részünkre vissza kell juttatni.

Az akcióban részt nem vevő lakóktól pedig kérjük, hogy fokozottabban ügyeljenek Dunaújváros tisztaságára, hiszen Dunaújváros a miénk, a lakóké.

Az akció ideje: 2014. szeptember 16-22.

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 10.

Szlogenünk: „A mi utcánk, a mi jövőnk”

Kérjük, aki teheti, tartson velünk!

  • Létrehozva: 2014. szeptember 5.