fő tartalom

Évértékelő Dunaújvárosban

Hírkép: Évértékelő Dunaújvárosban

Suszter Tamás rendőr alezredes, a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője 2017. február 22-én értékelte a 2016. évben végzett szakmai tevékenységet. http://www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti...

A rendőrkapitány az elmúlt évet összegző állománygyűlésen részletesen beszámolt az elért eredményekről és elmondta, hogy összességében teljesültek a kitűzött célok. A bűnügyi helyzettel kapcsolatosan elhangzott, hogy csökkent a regisztrált bűncselekmények száma, emellett azonban a nyomozáseredményesség tekintetében is javulás történt. A lakásbetörések és a gépjárműfeltörések számadatainak tekintetében szintén javulás tapasztalható.

A rendőrkapitány a rendészeti szakterületet érintően kiemelte, hogy a biztonsági intézkedések száma nőtt, amely véleménye szerint jól érzékelteti az állomány szociális érzékenységét. A dunaújvárosi rendőrök a téli időszakban számos esetben segítettek rászoruló személyeknek.

Suszter Tamás rendőr alezredes köszönetet mondott az állomány erőfeszítéseiért és megfogalmazta a 2017. évre kitűzött célokat.

A szakmai értekezlet elöljárója dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője volt, aki a dunaújvárosi rendőrök teljesítményét kivételesre minősítette és köszönetét fejezte ki a kollégák áldozatos munkavégzéséért.        

  • Létrehozva: 2017. február 23.