fő tartalom

Agárdon is jó lesz újvárosinak lenni - Féláron a Pop Strandon

Hírkép: Agárdon is jó lesz újvárosinak lenni - Féláron a Pop Strandon

Idén harminckilencedik alkalommal rendezik meg az Agárdi Popstrandot, amelynek koncertjeit féláras belépővel látogathatják a dunaújvárosiak. Az önkormányzat második alkalommal kötött együttműködési megállapodást az Agárdi Popstrand főszervezőjével, Turbók Jánossal. - Sikeresnek bizonyult a tavalyi program, az együttműködés, ezért idén folytatjuk. Ez azt jelenti pontosan, hogy minden állandó dunaújvárosi lakhellyel rendelkező polgár 50 százalék kedvezményt kap a belépő árából- mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Cserna Gábor polgármester.

Az önkormányzat második alkalommal kötött együttműködési megállapodást az Agárdi Popstrand főszervezőjével, Turbók Jánossal. - Sikeresnek bizonyult a tavalyi program, az együttműködés, ezért idén folytatjuk. Ez azt jelenti pontosan, hogy minden állandó dunaújvárosi lakhellyel rendelkező polgár 50 százalék kedvezményt kap a belépő árából- mondta csütörtöki sajtótájékoztatóján Cserna Gábor polgármester. Idén is a popzene neves előadói lépnek majd fel, koncertezni fog például az Edda, az R-GO, az Irigy hónaljmirigy, a Hooligans, a Tankcsapda, Demjén Ferenc, Bereczki Zoltán. A program most hétvégén kezdődik, július 4-én Vastag Csaba és Kasza Tibi lesz a fellépő. A kedvezményes belépő megváltásához fel kell majd mutatni a személyi igazolványt, illetve a lakcímkártyát, amellyel a dunaújvárosi lakhelyet lehet igazolni.

A polgármester elmondta 320 ezer forinttal támogatják a rendezvényt, ennek fejében jár a kedvezményes belépés a dunaújvárosi polgároknak. Ezen kívül húsz állandó belépőt, és további két koncertre 45-45 tiszteletjegyet kapott az önkormányzat. Cserna Gábor hangsúlyozta, ezeket a jegyeket ajándékba kívánják adni. A Jószolgálati Otthonnal már egyeztettek, gondozottjaik ellátogathatnak valamely koncertre. Mivel az iskolások már szétszéledtek, a nyári vakációjukat töltik, ezért a további jegyek elajándékozását illetően a sportegyesületekkel veszik fel a kapcsolatot, hogy az utánpótlás korú gyermekek is elmehessenek.

- Örömmel fogadtam a polgármester fiatalos hozzáállását, a szociális beállítottságát, amellyel ismét megvalósíthatjuk a dunaújvárosiaknak is a kedvezményes belépési akciót. Fontosnak tartom, hogy mindenki számára elérhető árak legyenek, és eljöhessenek, élvezhessék a koncerteket- mondta Turbók János, a rendezvény főszervezője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: http://dunaujvaros.com/hirek/201507/agardon_is_jo_lesz_ujvarosinak_lenni...

  • Létrehozva: 2015. július 3.